Monique Brouwer

Beginnend Assistent Accountant


Tijdens de Kleine Kantorendag op het Saxion maakte ik kennis met Ten Kate Huizinga. Ik was nieuwsgierig naar het vak van een accountant en dan voornamelijk naar de werkzaamheden van een accountant in het werkveld van het MKB bedrijf. Op deze middag had ik een leuk gesprek, kreeg zelfvertrouwen en daardoor het idee dat dit een kantoor kon zijn, waar ik mij thuis kon voelen.

 Gertjan Haase 

Gevorderd Assistent Accountant


In 2014 kwam ik in contact met een medewerker van Ten Kate Huizinga die bij mij in de stad woonde. Ik kende hem niet eens. Via LinkedIn heeft hij me eens een bericht gestuurd. Hij vertelde me dat ze een leuk team hebben en dat Ten Kate Huizinga een groeiende organisatie is. Op dat moment werkte ik bij een ander accountantskantoor als beginnend assistent accountant en ik was niet eens van plan van werkgever te wisselen. Toch was ik nieuwsgierig en besloot ik een gesprek aan te gaan.
Wouter Smidt

Finance & Control Consultant


In september 2008 ben ik bij Ten Kate Huizinga in dienst gekomen. Voordat ik daar kwam werken, zat ik een half jaar bij een ander soortgelijk kantoor. Een vriend van me werkte toen al bij Ten Kate Huizinga en vertelde me dat ze op zoek waren naar nieuwe collega’s voor het team ‘Administratie, Finance & Control’.Werken bij Ten Kate Huizinga?

Kijk of er een passende vacature voor jou beschikbaar is 


© 2016 Ten Kate Huizinga N.V. - Disclaimer