Gevorderd Assistent Accountant Samenstel - Enschede

Voor onze samenstelpraktijk zijn wij per direct op zoek naar een Gevorderd Assistent Accountant. We zoeken een ambitieuze collega die vanuit ons hoofdkantoor te Enschede de afdeling komt versterken. Word jij onze nieuwe collega? Solliciteer dan of neem eerst contact op met Martijn te Lintelo (AA/RB) of Linda Bults (Senior HR Adviseur).

Jouw profiel

Als Gevorderd Assistent Accountant kun je zowel goed zelfstandig als in teamverband werken. Je voldoet aan onderstaande functie-eisen:

  • Je hebt een universitaire of hbo-opleiding Bedrijfseconomie of Accountancy afgerond.
  • Je bent bij voorkeur al gestart met een studie post-hbo/AA.
  • Je bent bereid te investeren in je ontwikkeling middels het volgen van relevante opleidingen en/of cursussen.
  • Je hebt 3 tot 5 jaar werkervaring binnen de samenstelpraktijk van een accountantskantoor. 
  • Je bent een ambitieuze, nauwkeurige, leergierige en betrokken collega. Daarnaast ben je klantgericht en een echte teamplayer. 
  • Je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden.

De functie

Jouw functie is zeer divers. Je houdt je onder andere bezig met het controleren van een financiële administratie en het samenstellen van jaarrekeningen. Dit gebeurt op kantoor of bij de klant op locatie. Je voert zelfstandig klantgesprekken en voorziet de klant desgewenst van bedrijfsadministratie adviezen. Daarnaast controleer je aangiften omzetbelasting, bereid je tussentijdse cijfers voor en ondersteun je de relatiebeheerder bij het opstellen van begrotingen en budgetten. Je toegevoegde waarde ligt dan ook in het meedenken met en bouwen aan het accountantskantoor van de toekomst. Vanzelfsprekend zorg je voor een intensieve zakelijke relatie met onze klanten waarbij vertrouwen een grote rol speelt.

Je werkt in wisselende teams van ervaren collega's met wie je kunt sparren over werkzaamheden en ideeën kunt uitwisselen. Daarnaast word je gecoacht in jouw groei- en ontwikkeltraject.

Ons aanbod

Wij bieden je een uitdagende baan in een informele, open en collegiale werksfeer. Bovendien is er voldoende ruimte voor jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling. Wij zijn een betrokken werkgever die  uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden en doorgroeimogelijkheden biedt. Je collega's zijn innovatief, vakbekwaam en toch persoonlijk.


Deel deze vacature:


Afdeling
Samenstelpraktijk

Locatie
Enschede

Type baan
Fulltime

Carriere niveau
Young Professional

Opleidingsniveau
Hbo/wo


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.